informatie tennislessen

Tennis Academie Advantage verzorgd in 2021 de tennislessen voor 't Kyllot (Smilde), L.T.C. Dúndelle (Bakkeveen), TCO (Oosterwolde) en T.V. Brocope (Oldeberkoop).

 

 

Klik op het logo van uw vereniging en kijk welke lespakketten er beschikbaar zijn!!

tennislessen voor Senioren

Tijdens de seniorentrainingen zal er aandacht gegeven worden aan verschillende aspecten van het tennis. Zo kunt u denken aan techniek, tactiek, conditie en het mentale aspect. Hierbij zal er bij de beginnende tennisser meer aandacht besteed worden aan het tactische en technische aspect. Waarbij er bij de gevorderde speler meer aandacht besteed zal worden aan de conditie en het mentale aspect van de speler(s). 

tennislessen voor Junioren

Voor de trainingen van de junioren wordt gebruik gemaakt van de methode 'Tenniskids' van de KNLTB. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende (lichtere) materialen en veldgroottes.

 

De methode 'Tenniskids' draagt eraan bij dat kinderen al vanaf jonge leeftijd 'echt' kunnen tennissen, zonder dat zij de zware gele bal vanaf de achterlijn over het net moeten spelen. Door de invoering van deze methode 'Tenniskids' beleeft de jeugd weer veel meer plezier aan het tennissen. Met name de jongste jeugd heeft hier heel veel profijt van.

 

De jeugd zal daarom zoveel mogelijk op kleur worden ingedeeld tijdens de tennislessen.

privé-lessen

Wilt u specifiek trainen op bepaalde onderdelen van uw tennisspel dan is het nemen van een serie privé-trainingen altijd een goede optie. U kunt dan één op één met de trainer werken aan het geen wat u wilt verbeteren. Deze privé-trainingen zijn er voor zowel de senioren als de junioren.