De Trainers

Joachim Minnaert

Toen ik rond mijn 9e voor het eerst in aanraking kwam met de tennissport had ik nooit durven dromen dat ik zoveel jaren later het privilege heb om tennisles te mogen geven. Zowel ik zelf als mijn ouders vonden de sport goed bij me passen en hebben mij op mijn 10e laten trainen en competitiespelen bij de tennisclub Lovanium. Hier ben ik helaas na 2 jaar moeten stoppen met tennissen omdat ik samen met mijn ouders ben verhuist naar Nederland. Na ongeveer een jaartje niet getennist te hebben, heb ik het tennissen weer opgepakt bij T.C.O. Oosterwolde. Ik heb hier van verschillende trainers les gehad en na een tijdje had ik helaas niemand meer van mijn niveau om mee te trainen. Daarom ben ik vanaf mijn 17e naar 't Kyllot gegaan om te tennissen. Tijdens mijn studententijd in Groningen heb ik ook getennist bij T.C. Veracket.

 

Met het trainersvak ben ik voor het eerst in aanraking gekomen op mijn 17e, toen ik af en toe assisteerde bij het geven van de tennislessen. Tussen mijn 18e en 23ste heb ik sporadisch lesgegeven bij ziekte van de hoofdtrainer en heb ik enkele jaren de tennislessen in Boijl verzorgd. daarnaast heb ik ook stage gelopen bij Inn Tenns Sports om mijn trainerslicentie A te halen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf mijn 23ste t/m mijn 25ste heb gewerkt voor Inn Tenns Sports als tennistrainer. Om uiteindelijk mijn eigen tennisschool op te richten (tennis Academie Advantage).

 

Ik kan er zelf enorm van genieten als mijn lessers met met plezier naar de trainingen komen, dat geeft mij altijd extra energie! tijdens de lessen probeer ik daarom ook altijd op zo'n leuk mogelijke manier te werken aan de techniek en tactische inzichten van de lessers. Ook vind ik het als trainer erg belangrijk dat ik naast de tennislessen betrokken ben bij de vereniging(en). 

 

functies

  • Eigenaar Tennis & Padel Academie Advantage
  • Trainer bij 't Kyllot
  • Trainer bij L.T.C. Dundelle
  • Trainer bij T.C.O. (tennis & padel)

Frank Driessen 

Mijn naam is Frank Driessen, ik ben 29 jaar oud en woon in Oosterwolde. Hier ben ik werkzaam als docent LO op het Stellingwerf College. Sommigen kennen mij daarvan, anderen van het (toch wel vaak) aanwezig zijn op de baan.


De komende tijd zal ik bij TCO padel lessen gaan verzorgen. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten. Gezien padel de leukste sport is die ik doe, kijk ik ernaar uit om hier training in te geven.

Wellicht tot snel bij TCO!

 

functies

  • Padeltrainer bij T.C.O.